Пропусни од съдържанието Skip to sidebar Skip to footer

Премиум услуги

Премиум услугата от CryptoTradingBG ви дава възможност да извлечете най-голяма полза от пазара чрез сигналите ни за трейдове, в които ние влизаме, он-чейн и оф-чейн анализи, монети и токени за дългосрочна инвестиция и друга полезна информация. Чрез тази информация Вие може да извлечете максимум от пазара.

Какъв достъп ви дава Премиум услугата?

  • Достъп до нашето портфолио от алтернативни монети. Ще получавате информация кога купуваме/продаваме определена монета/токен.
  • Достъп до нашите трейдове за фючърси. Получавате достъп до сигнали за търговия с фючърси.
  • Достъп до премиум чат в Телеграм и Discord сървър, в които ще може да комуникирате с останалите премиум членове. Също така ще отговарям на въпроси от всякакъв тип.
  • Достъп до он-чейн и оф-чейн анализи. Он-чейн и оф-чейн анализите ще бъдат достъпни само за Премиум членовете. Това включва седмичните он-чейн и оф-чейн анализи и други интересни анализи на портфейли и анализ на интересна активност в блокчейна на различни монети и токени.
  • Достъп до сигнали за спот на монети/токени с ниска капитализация. Така наречените Gem.
  • Достъп до „библиотека“, включваща различни индикатори за TradingView, таблици и друга полезна информация.

В най-кратки срокове ние ще създадем съдържание като:

  • Премиум видео уроци за различни видове стратегии за търговия, риск мениджмънт и други
  • Премиум настройки за ботове и съвети, свързани с тях.

Таксата за 1 месец е $30, като това включва всичко описано по-горе. След като плащането бъде потвъредено, Вие ще получите акаунт в сайта, линк за присъединяване в Telegram Премиум канала, Discord сървъра и подробни инструкции.


Забележка: Цената ще се увеличава в бъдеще. Запази своето място сега на преференциална цена от $30/месец.
Преференциалната цена ще остане за всички абонирали се потребители.

Например: Иван се абонира за Премиум услугата на цена от $30. В последствие цената за абонаментния план се увеличава на $45. Таксата за Иван ще бъде отново $30, защото той се е абонирал по време на преференциалните цени.

Често задавани въпроси

Как се заплаща?

Методите за плащане са само с криптовалута. Приемам Bitcoin и Ether. Поради високите такси в мрежата на тези две монети, приемам и Tron. Плащанията се извършват само и единствено към тези адреси:
BTC адрес 16oosmWeE8MDabi4wtt8MAffNrhbTS2inZ
Eth адрес 0x962412c88269e880B45c5D527F9210D7caCaCe3C
Trx адрес TEmM4YoPMUg6NHYWyusMaYS747cQooSpw6

Кога ще бъда добавен в премиум Телеграм канала и Discord сървъра?

След като се регистрирате в сайта ни, трябва да се свържете с нас чрез формата за контакти или в Телеграм, като кликнете на този линк. Необходимо е да ни изпратите TxID (номера на транзакцията) и коя криптовалута използвате за транзакцията. Това е необходимо, защото все още системата ни не е автоматизирана.

Имам още въпроси. Как да се свържа с вас?

Може да се свържите с нас чрез формата за контакти или чрез Телеграм като кликнете на този линк.